perjantai 26. heinäkuuta 2013

Uusi Kawasaki!

Hyvin palvellut Yamaha lähti nyt sitten kiertoon ja tilalle hommasin tuliterän Kawasakin 2014 ison nelarin.
edellisen kawan omistin vuonna-89
Tässä pyörällä on ehditty ottaa jo ensi savut lavangossa ja kovalta peliltä tuntui,ei muuta kun iskarit säädin mieleiseksi ja nyt peli on valmis viivalle!
 Ensimmäinen ruisku peli jonka omistan,ei tarvii enään kaasarin säätöjä miettiä,kaikenmaailman elektroniset härppättimet hoitaa homman puolestani ja myöskin meikäläiselle uutta tekniikkaa on toi ilmakeula..
Ei mitään vietereitä enään sisällä,pumpulla ilmaa keulaan ja sillä hyvä,ja kun ottaa ilmat pois menee keula kasaan kuin vanha sitikka!?


5 kommenttia:

  1. mähän voin itse kommentoida tätä..vähänkös sutii kawasaki!!ei tätä kukaan kumminkaan lue..netissä liikaa muuta luettavaa!!

    VastaaPoista
  2. Mites se ilmakeula on pelittäny? Ilmat pihalla vai sisällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parin ajokerran jälkeen on tarkistettu ja aina saa vähän lisätä..olen aatellu,jos hommais semmosen splitstreamin letkusysteemin joka yhdistää venttiilit ja ois helpompi tarkastaa aina ennen ajoa..kunhan vaan on luotettava tämmönen viritys,tiedä sitten?

      Poista
    2. Niin onko se splitti semmoinen että molemmat myös täyttyy samalla?
      Minäkin sain just myytyä mun 11vm kawan ja hommaan 14 tilalle kuhan saa vähän rahaa kerättyä. Mutta toi ilmakeula kyllä vähän arvelluttaa.

      Poista
    3. just semmonen systeemi..keulahan on ajettaessa aivan mainio ja ilmasäädöllä saa joka kuskille sopivaksi.Muutenkin peli on niin mahtava ajaa,ette malta radalta pois tulla..

      Poista